Anketa – Jesmo li financijski zdravi?

O pitanjima novca  se ne razgovara javno. Ne razgovara se često niti u obiteljima dok ne nastupi nekakva kriza. Savjeti i mišljenja koje možete pročitati na portalima (pa i ove moje) uvijek uzmite s rezervom. Iza toga često stoji komercijalni interes (pogotovo ako se radi o ljudima koji zarađuju promoviranjem kojekakvih financijskih proizvoda) ili naprosto, drukčiji pogled na stvari.  Svatko od nas mora voditi brigu o svom financijskom zdravlju samostalno, nema nikoga tko za vas to može napraviti. Jednako kao i s fizičkim zdravljem. Vi ste ti koji morate na zdraviju prehranu. Ili vježbati.

Očekivati kako će netko drugi to napraviti za vas i u vašem interesu nije realno.

Rado bih vas sve odvela na kavu pa saznala iz prve ruke koje vas područje  financija najviše ‘žulja’.  Jer malo je onih koji s tim nemaju problema, a takvi sigurno ne čitaju ovaj blog :).

Kako organizirati kave u kratkom vremenu nije baš moguće  (što ne znači da neću nastojati), sastavila sam kraću anketu na tu temu.

Sigurna sam da ćete njenim popunjavanjem pomalo dobiti osjećaj kako stojite s financijskim zdravljem. Već to će biti dobar prvi korak u osvješćivanju.

Odmah po popunjavanju  imat ćete priliku provjeriti što drugi misle (naravno, sumarno jer je anketa potpuno anonimna).

Bilo bi mi izuzetno drago kada biste sudjelovali (a i naučili nešto o sebi i drugima).

Kliknite na link ovdje: Anketa o financijskoj slobodi

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Scroll to Top